Feilkode 80190128 vises når du registrerer deg for et gratis Xbox Live Gold-prøveabonnement

Du får følgende feilkode når du prøver å registrere deg for det gratis Xbox Live Gold-prøveabonnementet:

80190128

Dette kan bety at Xbox Live Gold-prøveabonnementet du prøver å registrere deg for, allerede er løst inn.

Løsning

Hvis du får denne meldingen når du løser inn en kode for gratis Xbox Live Gold-prøveabonnement, kontrollerer du Tjenester og abonnementer fra en datamaskin for å se om abonnementet allerede er løst inn på kontoen. Du kan også kontrollere nedlastingsloggen på Xbox 360-konsollen.