Feilkode 80190194 vises når du bruker Xbox Live eller Film og TV

Du ser en av følgende feilmeldinger når du bruker Xbox Live eller Film og TV:

• Beklager, det er et problem med Xbox-tjenesten. Prøv på nytt senere.
    80190194
  • Can't play. Sorry, This item is no longer available from Xbox. Try searching for it - a newer version may be available 0xc00d133c (0x80190194)

Dette kan bety ett av følgende:

• Xbox Live-tjenesten er midlertidig utilgjengelig.
  • Det kan være et problem med Microsoft-kontoen.
  • Faktureringsinformasjonen kan være utdatert.
  • Innholdet du ser etter, er kanskje ikke lenger tilgjengelig i Film og TV.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-04-24T09:54:03.7984664+00:00
TV, musikk og video: oppe og går
2017-04-24T09:54:03.7984664+00:00

Løsning 2: Endre betalingsalternativet.

Det kan være et problem med betalingsalternativet som er knyttet til kontoen din. Hvis du vil endre eller oppdatere betalingsinformasjonen, kan du gå til Endre et betalingsalternativ, velge Oppdatere et betalingsalternativ til venstre på skjermen, og deretter følge instruksjonene.

Løsning 3: Oppdater faktureringsinformasjonen.

Det kan være et problem med faktureringsinformasjonen som er knyttet til kontoen din. Kontroller at faktureringsadressen for Microsoft-kontoen samsvarer med faktureringsadressen som brukes av kredittkortselskapet. Kontroller også at kortets utløpsdato ikke er passert. Slik gjør du det:

1. Logg på siden Betaling og fakturering med Microsoft-kontoen.
  2. Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.
  3. Velg Faktureringsinformasjon, og følg deretter trinnene for å gå gjennom faktureringsinformasjonen.

Obs!  Hvis du ser noen feil, velger du Rediger profil og følger deretter instruksjonene for å oppdatere informasjonen.

Løsning 4: Se om innholdet fortsatt kan leies i Film og TV.

Hvis du får denne feilmeldingen når du prøver å spille av Film og TV-innhold du tidligere har lastet ned, går du til nettbutikken for filmer og TV-programmer for å kontrollere at innholdet fortsatt kan leies. Hvis det ikke er tilgjengelig, kan andre versjoner være tilgjengelige via andre Xbox Live-apper. Prøv å søke etter tittelen på Xbox-konsollen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Bruke Bing-søk til å finne innhold på Xbox Live og Xbox 360.