Feilkoden 80190339 vises når du prøver å foreta et kjøp via Xbox Live

Problem

Du ser følgende feilkode når du prøver å kjøpe noe på Xbox Live:

80190339

Dette kan bety at du har oppgitt et postnummer som ikke samsvarer med postnummeret som brukes av kredittkortselskapet. Det kan også bety at det et problem med kontoen din.

Løsning

• Kontroller postnummeret du bruker med Xbox Live-kontoen. Kontroller at det stemmer overens med postnummeret som brukes av kredittkortselskapet.
  • Se Kredittkortfeilkoder for Xbox Live for mer informasjon om Xbox Live-kontoproblemer.

Hvis du fortsatt har problemer, kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.