Feilkode 80190761 vises når du oppgraderer et medlemskap eller foretar et kjøp på Xbox 360

Du får følgende feilkode når du prøver å oppgradere medlemskapet eller foreta et kjøp på Xbox 360-konsollen:

80190761

Dette kan bety at faktureringsinformasjonen for kontoen din må oppdateres.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller faktureringsinformasjonen for Microsoft-kontoen.
Følg denne fremgangsmåten:

1. Logg på Microsoft-kontoen.
    Obs!  Hvis du har glemt passordet eller ikke kan logge på med passordet, må du tilbakestille passordet.
  2. Gå til Fakturering og velg Faktureringsopplysninger. Kontroller faktureringsinformasjonen. Bekreft for eksempel at faktureringsadressen for Microsoft-kontoen samsvarer med faktureringsadressen som brukes av kredittkortselskapet. Kontroller også at betalingsdetaljene for Microsoft-kontoen, deriblant store og små bokstaver, samsvarer med informasjonen som brukes av kredittkortselskapet.
  3. Logg av Xbox-profilen på Xbox 360-konsollen, og logg deretter på på nytt.
  4. Prøv å foreta kjøpet på nytt.

Løsning 2: Kontroller kredittkortinformasjonen.
Prøv å foreta kjøpet på Xbox 360-konsollen på nytt, men skriv inn kredittkortnummeret på nytt uten mellomrom, komma eller andre ikke-numeriske tegn. Kontroller at utløpsdatoen, sikkerhetskoden til kortet og navnet du har angitt, stemmer og samsvarer med det som vises på kortet.

Løsning 3: Tøm systembufferen.

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings og velg System Settings.
  3. Velg Lagring eller Minne.
  4. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  5. Velg Tøm systemets buffer.
  6. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.

Løsning 4: Slett profilen, og last den ned på nytt.

Følg denne fremgangsmåten:

1. Gå til Settings, og velg System Settings.
  2. Velg Storage.
  3. Velg All Devices eller Hard Drive.
  4. Velg Profiles.
  5. Velg gamertagen du vil slette.
  6. Velg Slett.
  7. Velg Slett kun profilen. (Dermed slettes profilen, men lagrede spill og prestasjoner beholdes.)
  8. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  1. Gå til Home og velg Download Profile.
    Obs!  Hvis du ikke ser en Download Profile-varsling, betyr det sannsynligvis at du er logget på en annen profil. Trykk X for å logge av.
  2. Velg Download Profile nederst på skjermen Download Profile.
  3. Skriv inn e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-profilen din. Hvis du ikke husker legitimasjonen for Microsoft-kontoen din, bruker du løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.
    Obs! Hvis kontoen din er en Xbox Live-barnekonto, må du bruke forelderens Microsoft-konto til å laste ned profilen.
  4. Hvis du bruker ekstern lagring på konsollen, velger du lagringsenheten som du vil lagre profilen på. Hvis du ikke bruker ekstern lagring, starter nedlastingen av profilen med en gang.