Feilkode 80190826 vises når du bruker Xbox Live

Du ser følgende feilmelding når du bruker Xbox Live:

Can’t retrieve information from Xbox Live. Please try again.

Status code 80169d94

Dette kan bety at kontoen har blitt sperret på grunn av problemer med de personlige opplysningene på Xbox Live-kontoen din. Det kan for eksempel hende at betalingsinformasjonen er ufullstendig, eller at kredittkortet du bruker, ikke samsvarer med betalingsinformasjonen for kontoen.

Løsning

Kontroller at fakturaadressen for Xbox Live-kontoen samsvarer med fakturaadressen som brukes av kredittkortselskapet. Hvis du vil endre fakturaadressen for Xbox Live-kontoen, kan du se Endre Xbox Live-kontoopplysningene.

Hvis dette ikke fungerer og du fortsatt får problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.