Feilkode 80190848 vises når du foretar et kjøp eller oppdaterer kredittkortet på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å kjøpe en artikkel eller oppdatere kredittkortet på Xbox 360-konsollen:

Beklager, det er et problem med Xbox-tjenesten. Prøv på nytt senere.

Statuskode: 80190848

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2017-04-30T13:20:39.0458630+00:00

Løsning 2: Kontroller faktureringsinformasjonen.

Kontroller at faktureringsadressen for Microsoft-kontoen samsvarer med faktureringsadressen som brukes av kredittkortselskapet. Kontroller også at kortets utløpsdato ikke er passert. Slik gjør du det:

1. Logg på siden Betaling og fakturering med Microsoft-kontoen.
  2. Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.
  3. Velg Faktureringsinformasjon, og følg deretter trinnene for å gå gjennom faktureringsinformasjonen.

Obs!  Hvis du ser noen feil, velger du Rediger profil og følger deretter instruksjonene for å oppdatere informasjonen.

Løsning 3: Kontakt banken eller kredittselskapet.

Kjøpet kan ha mislyktes av følgende årsaker:

• Kredittkortet er ikke aktivert.
  • Kredittkortet ble avslått fordi det ikke var nok penger på det.
  • Kredittkortet godtar ikke nettkjøp eller automatisk fakturering.
  • Kredittkortselskapet hindrer bruk av kortet med hensikt.

Kontakt kredittkortselskapet eller banken, og kontroller at kortet du bruker, er aktivert, at det har tilgjengelige midler, og at transaksjonen ikke blir blokkert av en eller annen grunn.

Løsning 4: Prøv kjøpet på nytt senere.

Kjøpet kan ha blitt blokkert av en av følgende årsaker:

• For mange nylig avviste kjøpsforsøk.
  • Xbox-kontoen eller betalingsalternativet brukes fra et ugyldig sted.
  • Betalingsalternativet du vil bruke, kan ha en manglende betaling registrert som gjør at det ikke kan brukes til nye kjøp.

Vent og prøv transaksjonen på nytt om 24 til 48 timer. Hvis det forekommer mange mislykkede kjøp, kan dette føre til at transaksjoner ikke behandles før det ikke er gjort kjøpsforsøk på en stund (vanligvis 24 til 48 timer).

Hvis du stadig får den samme feilmeldingen etter 48 timer, prøver du neste løsning.

Løsning 5: Bruk et Xbox-gavekort, hvis det er tilgjengelig.

Du kan alternativt kjøpe et Xbox-gavekort fra en detaljist og løse det inn for å foreta Xbox-kjøp.

Obs!  Ikke alle kjøp støtter Xbox-gavekort. Før du kjøper et, må du kontrollere at du kan bruke det til å kjøpe artikkelen du vil ha.