Feilkode 80190850 vises når du prøver å kjøpe innhold på Xbox Live

Du ser følgende feilmelding når du prøver å kjøpe innhold på Xbox Live:

Error 80190850

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet. Hvis en løsning ikke virker, går du til den neste.

Løsning 1: Prøv å kjøpe på nytt.

Prøv å kjøpe på nytt.

Løsning 2: Bekreft at betalingsinformasjonen på kontoen din stemmer.

Du kan bekrefte betalingsinformasjonen på konsollen eller på Xbox.com.

Bekreft eller rediger betalingsinformasjonen:

1. Logg på Min konto.
  2. Klikk Fakturakontaktopplysninger under Betaling og fakturering.
  3. Hvis du blir bedt om det logger du på med Microsoft-kontoen (e-postadresse og passord).
  4. Les gjennom fakturakontaktopplysningene.
  5.  Rediger kontaktopplysningene om nødvendig, og klikk deretter Lagre.

Bekreft eller rediger betalingsinformasjonen på konsollen:

1. Logg på med Xbox Live-gamertagen.
  2. Gå til Settings, og velg Account.
  3. Gå til Your Information, og velg deretter Billing Information.
  4. Skriv inn Microsoft-kontoopplysningene dine, og velg deretter Sign In.
  5. Rediger betalingskontoopplysningene om nødvendig, og velg deretter Done.

Hvis du fortsatt har dette problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.