Feilkode 80190861 vises når du kjøper en artikkel eller oppdaterer et kredittkort på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å kjøpe en artikkel eller oppdatere kredittkortet på Xbox 360-konsollen:

Beklager, det er et problem med Xbox-tjenesten. Prøv på nytt senere.

Statuskode: 80190861

Dette kan bety at autorisering mislyktes for kredittkortet du prøver å bruke.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller faktureringsadressen.

Kontroller at faktureringsadressen for Microsoft-kontoen samsvarer med faktureringsadressen som brukes av kredittkortselskapet. Kontroller også at kortets utløpsdato ikke er passert. Slik gjør du det:

1. Logg på siden Betaling og fakturering med Microsoft-kontoen.
  2. Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.
  3. Velg Faktureringsinformasjon, og følg deretter trinnene for å gå gjennom faktureringsinformasjonen.
    Obs!  Hvis du ser noen feil, velger du Rediger profil og følger deretter instruksjonene for å oppdatere informasjonen.

Løsning 2: Kontakt banken eller kredittselskapet.

Kjøpet kan ha mislykkes av følgende årsaker:

• Kredittkortet er ikke aktivert.
  • Kredittkortet ble avslått fordi det ikke var nok penger på det.
  • Kredittkortet godtar ikke nettkjøp eller automatisk fakturering.
  • Kredittkortselskapet hindrer bruk av kortet med hensikt.

Kontakt kredittkortselskapet eller banken, og kontroller at kortet du bruker, er aktivert, at det har tilgjengelige midler, og at transaksjonen ikke blir blokkert av en eller annen grunn.

Løsning 3: Prøv kjøpet på nytt senere.

Kjøpet kan ha blitt blokkert av en av følgende årsaker:

• For mange av dine nylige kjøpsforsøk er blitt avvist.
  • Xbox-kontoen eller betalingsalternativet brukes fra et ugyldig sted.
  • Betalingsalternativet du vil bruke, kan ha en registrering for manglende betaling som gjør at det ikke kan brukes til nye kjøp.

Vent, og prøv transaksjonen på nytt om 24 til 48 timer. Mange mislykkede kjøp kan føre til at transaksjoner ikke blir behandlet før du har ventet en stund (vanligvis 24 til 48 timer) med å gjøre nye kjøpsforsøk.

Løsning 4: Bruk en forhåndsbetalt kode eller et Xbox-gavekort.

Du kan alternativt kjøpe et Xbox-gavekort fra en detaljist og bruke det til å foreta kjøp. Merk at ikke alle kjøp støtter Xbox-gavekort eller alternativer for forhåndsbetaling. Før du kjøper et Xbox-gavekort eller et forhåndsbetalt kort, må du kontrollere at dette betalingsalternativet er tilgjengelig for varen du vil kjøpe.