Feilkode 80190864 vises når du foretar et kjøp på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å kjøpe noe på Xbox 360-konsollen din:

Beklager, det er et problem med Xbox-tjenesten. Prøv på nytt senere.
Statuskode: 80190864.

Dette kan bety ett av følgende:

• Banken vil ikke godkjenne betalingsalternativet ditt (det kan være at kredittkortet ditt er utløpt eller blokkert eller har blitt avvist).
  • Det er et utestående beløp på kontoen din.
  • Det er gjort for mange forsøk på kjøp fra Microsoft-kontoen din nylig.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller at kreditt- eller debetkortet ditt fungerer

Kjøpet ditt kan ha mislyktes av følgende årsaker:

• Kredittkortet eller debetkortet har ikke blitt aktivert.
  • Kortet ble avvist fordi det ikke var nok penger på det.
  • Kortet godtar ikke nettkjøp eller automatisk fakturering.
  • Kredittkortselskapet hindrer bruk av kortet med hensikt.

Kontakt kredittkortselskapet eller banken, og kontroller at betalingsalternativet du bruker, er aktivert, at det er nok penger på kortet, og at transaksjonen ikke blir blokkert av en eller annen grunn.

Hvis du stadig får den samme feilmeldingen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Endre hvordan du betaler for Xbox-abonnementet

Hvis betalingsalternativet du bruker til å betale for Xbox-abonnementet, er utløpt eller ikke lenger gyldig, må du oppdatere det for ikke å miste tilgang til abonnementet. Slik endrer du hvordan du betaler for Xbox-abonnementet på nettet:

1. Logg på siden Tjenester og abonnementer med Microsoft-kontoen i en nettleser.

Obs!  Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

2. Finn Xbox-abonnementet du vil endre betalingsalternativet for, i listen, og velg deretter Endre betalingsmåte.
Et Xbox-abonnement og alternativet Endre betalingsmåte vises på skjermen Tjenester og abonnementer.
  1. Velg det nye betalingsalternativet fra listen, eller velg Legg til en ny betalingsmåte, og følg deretter instruksjonene.
Alternativene Betal med og Legg til en ny betalingsmåte vises på skjermen Endre hvordan du betaler for Xbox Live-abonnementet.
  1. Når du har endret betalingsalternativet, velger du Neste. Dermed overføres eventuelt utestående beløp til det nye betalingsalternativet, som belastes med en gang.

Etter at du har oppdatert hvordan du betaler for Xbox-abonnementet, kan du fjerne betalingsalternativet du ikke lenger vil bruke.

Hvis du vil bruke en forhåndsbetalt abonnementskode i stedet for et abonnement som fornyes, kan du løse inn en forhåndsbetalt kode på nettet. Du må likevel si opp gjeldende abonnement for å unngå fornyelsesavgifter.

Obs!  Hvis abonnementet har forfalt, kan du ikke bruke en forhåndsbetalt abonnementskode til å betale beløpet du skylder. Du må betale det forfalte beløpet ved å bruke fremgangsmåten ovenfor før du løser inn den forhåndsbetalte koden.

Hvis du må fjerne et betalingsalternativ som for øyeblikket er knyttet til et Xbox-abonnement, kan du se Fjerne et betalingsalternativ på nettet, velge Fjerne et betalingsalternativ til venstre på skjermen og deretter følge instruksjonene.

Hvis du stadig får den samme feilmeldingen, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Bruk et Microsoft-gavekort

Du kan kjøpe et Microsoft-gavekort fra en detaljist og bruke det til å foreta kjøp. Merk at ikke alle kjøp støtter alternativer for forhåndsbetaling. Før du kjøper et Microsoft-gavekort, må du kontrollere at det forhåndsbetalte betalingsalternativet er tilgjengelig for varen du vil kjøpe.