Feilkode 803c0009 vises når du prøver å koble til Xbox Live på Xbox 360

Følgende feilkode vises når du prøver å koble til Xbox Live på Xbox 360-konsollen:

803c0009

Dette kan bety ett av følgende:

• Betalingsinformasjonen for kontoen må oppdateres.
  • Bufferinformasjonen på Xbox-konsollen må oppdateres.
  • Det har oppstått et problem med tilkoblingen til Xbox Live.

Løsninger

Løsning 1: Bekreft sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen.

Slik gjør du dette:

1. Logg på Microsoft-kontoen
    Obs!  Hvis du har glemt passordet eller ikke kan logge på med det, kan du tilbakestille det eller bruke løsningen for tapt passord.
  2. Klikk Rediger sikkerhetsinformasjon.
  3. Kontroller sikkerhetsinformasjonen. Bekreft for eksempel at opplysningene for Telefonnummer, Alternativ e-postadresse og Sikkerhetsspørsmål stemmer.
  4. Kontroller den andre informasjonen i Microsoft-kontoen. Kontroller at fakturaadressen for Xbox Live-kontoen samsvarer med fakturaadressen som brukes av kredittkortselskapet. Kontroller også at betalingsinformasjonen for Xbox Live-kontoen, deriblant store og små bokstaver, samsvarer med informasjonen som brukes av kredittkortselskapet.
  5. Logg av Microsoft-kontoen, og logg deretter på på nytt.
  6. Prøv å logge på Xbox Live på nytt.

Løsning 2: Slett profilen som er lagret på Xbox-konsollen.

Slik sletter du profilen:

1. Gå til Innstillinger fra Xbox-dashbordet, og velg Systeminnstillinger.
  2. Velg Lagring.
  3. Velg Alle enheter.
  4. Velg Profiler.
  5. Velg gamertagen du vil slette.
  6. Velg Slett.
  7. Velg Slett kun profilen. (Dermed slettes profilen, men lagrede spill og prestasjoner beholdes.)

Løsning 3: Tøm systembufferen.

Slik tømmer du bufferen:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Innstillinger, og velg Systeminnstillinger.
  3. Velg Lagring eller Minne.
  4. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  5. Velg Tøm systemets buffer.
  6. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Ja.
  7. Start konsollen på nytt.

Løsning 4: Last ned profilen på nytt.

Slik laster du ned profilen på nytt:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  1. Velg Last ned profil
    Obs!  Hvis det ikke vises et varsel om nedlasting av profil, betyr det sannsynligvis at du er logget på en annen profil. Trykk X for å logge av.
  2. Skriv inn e-postadressen for Microsoft-kontoen som er knyttet til gamertagen for Xbox Live. (Hvis du ikke husker kontolegitimasjonen din, kan du se løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.)
  3. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen.
    Obs!  Hvis kontoen din er en Xbox Live-barnekonto, må du bruke forelderens Microsoft-konto til å laste ned profilen.
  4. Hvis du bruker ekstern lagring på konsollen, velger du lagringsenheten som du vil lagre profilen på. Hvis du ikke bruker ekstern lagring, starter nedlastingen av profilen med en gang.

Løsning 5: Feilsøk tilkoblingen til Xbox Live.

Bruk følgende informasjon til å feilsøke nettverket og Xbox Live-tilkoblingen:

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.