Del denne siden

Feilkode 8058f041 vises når du prøver å kjøpe eller laste ned innhold fra Xbox Live

Problem

Hvis du får følgende feilmelding, kan ikke betalingsmåten din godkjennes gjennom banken din, eller det kan hende Microsoft oppdager mistenkelig aktivitet og hindrer belastning:

Status Code: 8058f041

Løsninger

Hvis du vil løse dette problemet, se Kredittkortfeilkoder for Xbox Live.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 8058f041 vises når du prøver å kjøpe eller laste ned innhold fra Xbox Live, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden