Feilkode 807b0194 vises når du laster ned en Xbox 360-oppdatering

Du ser følgende feilmelding når du prøver å laste ned en programvareoppdatering for Xbox 360-konsollen:

• Cannot process update.
  • Status code: 807b0194

Dette kan bety at oppdateringen ikke ble lastet ned til konsollen.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet. Hvis en løsning ikke virker, går du til den neste.

Løsning 1: Laste ned oppdateringen på nytt

1. Start konsollen på nytt.
  2. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren (X-knappen midt på håndkontrolleren).
  3. Gå til Settings, og velg deretter System Settings.
  4. Velg Network Settings.
  5. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket (hvis du blir bedt om å gjøre det).
  6. Velg Test Xbox Live Connection.
  7. Velg Yes hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.

Løsning 2: Kontrollere tilkoblingen til Xbox Live

Hvis du har problemer med å koble til eller holde deg tilkoblet til Xbox Live, kan du se Nettverksstøtte for Xbox 360.

Løsning 3: Kontroller at du har nok lagringsplass

Den nyeste programvareoppdateringen for konsollen krever minst 190 MB lagringsplass (eller 256 MB hvis du bor i Japan). Hvis du ikke har nok ledig plass, må du flytte eller slette noe. Hvis du vil gjøre dette, kan du se Kopiere, flytte eller slette Xbox-lagrede spill, profiler og avatarartikler.

Løsning 4: Tømme systembufferen

Det kan hende at du kan løse problemet ved å fjerne de midlertidige filene på konsollen. Følg instruksjonene under Slik tømmer du hurtigbufferen på Xbox 360, og prøv deretter å laste ned oppdateringen på nytt.

Løsning 5: Sett inn lagringsenheten på nytt

• Hvis du bruker en Xbox 360-minneenhet eller en minnepinne i stedet for en harddisk, tar du ut og setter inn minneenheten eller minnepinnen på nytt.
  • Hvis du har en harddisk, følger du instruksjonene under Sette inn eller ta ut en Xbox 360-harddisk.

Prøv nedlastingen på nytt etter at du har byttet lagringsenhet.

Løsning 6: Kopiere oppdateringen til en minnepinne, CD eller DVD

Kopier konsolloppdateringen fra datamaskinen til en minnepinne, CD eller DVD. Installer deretter oppdateringen på konsollen. Slik gjør du det:

Kopiere konsolloppdateringen til en minnepinne

Obs!  FAT32-filsystemet må brukes på minnepinnen.

1. Koble minnepinnen til en USB-port på datamaskinen.
  2. Last ned oppdateringsfilen.
  3. Klikk Lagre for å lagre konsolloppdateringen (ZIP-fil) på datamaskinen.
  4. Pakk ut filen:
    • Hvis du bruker Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, dobbeltklikker du ZIP-filen for å pakke den ut.
    • Hvis du bruker en tidligere versjon av Windows, må du bruke et spesialprogram for å pakke ut filen (for eksempel WinZip).
  5. Kopier innholdet i ZIP-filen til rotmappen på minnepinnen.
  6. Koble USB-flash-enheten fra datamaskinen.
  7. Koble minnepinnen til en USB-port på Xbox 360-konsollen.
  8. Start konsollen på nytt.
  9. Når konsollen starter på nytt, starter installasjonsprogrammet automatisk. Velg Yes når du får spørsmål om du vil oppdatere den nye konsollprogramvaren.

Kopiere konsolloppdateringen til CD eller DVD

Du kan også laste ned oppdateringen til datamaskinen, kopiere oppdateringen til en CD eller DVD og deretter installere oppdateringen på konsollen. Slik gjør du det:

1. På datamaskinen laster du ned oppdateringsfilen.
  2. Klikk Lagre for å lagre konsolloppdateringen (ZIP-fil) på datamaskinen.
  3. Pakk ut filen:
    • Hvis du bruker Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, dobbeltklikker du ZIP-filen for å pakke den ut.
    • Hvis du bruker en tidligere versjon av Windows, må du bruke et spesialprogram for å pakke ut filen (for eksempel WinZip).
  4. Sett inn en tom, skrivbar CD eller DVD i datamaskinen.
  5. Kopier innholdet i ZIP-filen til rotmappen på CDen eller DVDen, og velg alternativet for å skrive (brenne) filene til platen.
  6. Etter at filene er brent til platen, tar du den ut av datamaskinen og setter den inn i CD/DVD-stasjonen på Xbox 360-konsollen.
  7. Start konsollen på nytt.
  8. Når konsollen starter på nytt, starter installasjonsprogrammet automatisk. Velg Yes når du får spørsmål om du vil oppdatere den nye konsollprogramvaren.

Kontakt kundestøtte for Xbox hvis du får en feilkode med formatet xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001 når du har kopiert oppdateringen til en minnepinne, CD eller DVD og installert oppdateringen på konsollen.