Feilkode 807b0193 vises når du prøver å laste ned Xbox Live-profilen din

Du ser følgende feilmelding når du prøver å laste ned Xbox Live-profilen fra Xbox Live-tjenesten:

Error 807b0193

Dette kan bety at Xbox Live-tjenesten er midlertidig nede, eller at det er et problem med Xbox Live-profilen.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet. Hvis den første løsningen ikke virker, går du til den andre.

Løsning 1: Bekrefte at du er koblet til Xbox Live
Bruk koblingene på Xbox Live: Nettverk til å bekrefte at du ikke har tilkoblingsproblemer, og at Xbox Live-tjenesten ikke er midlertidig nede.

Løsning 2: Vente noen timer og prøve på nytt
Hvis Xbox Live-tjenesten er midlertidig nede, venter du noen timer og prøver deretter å laste ned profilen på nytt.

Hvis du vil laste ned Xbox Live-profilen din, kan du se Laste ned, flytte eller slette Xbox Live-profilen.
Hvis du fortsatt har dette problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.