Feilkode 807b019f vises når du spiller av innhold på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å spille av innhold på Xbox 360-konsollen:

Can't find the content.
Status code: 807b019f

Dette betyr at konsollen ikke kan koble til Xbox Live, sannsynligvis på grunn av systemvedlikehold, et midlertidig problem med Xbox Live eller et problem med nettverkskonfigurasjonen.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet. Hvis en løsning ikke virker, går du til den neste.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Det kan hende at enkelte Xbox Live-funksjoner er utilgjengelige på grunn av et midlertidig problem med Xbox Live eller planlagt systemvedlikehold. Hvis du vil vite statusen til Xbox Live-tjenesten, kan du gå til statussiden for Xbox Live.

Løsning 2: Test Xbox Live-tilkoblingen.

Slik tester du tilkoblingen til Xbox Live:

1. Gå til Settings fra Xbox-dashbordet, og velg deretter System.
  2. Velg Network Settings.
  3. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket ditt hvis du blir bedt om å gjøre det.
  4. Velg Test Xbox Live Connection.

Løsning 3: Tøm systembufferen.

Slik tømmer du systembufferen:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings, og velg System Settings.
  3. Velg Storage eller Memory.
  1. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  2. Velg Clear System Cache.
  1. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.
  2. Start konsollen på nytt.

Løsning 4: Last ned innholdet.

Prøv å laste ned og deretter spille av innholdet du vil spille av. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du laster ned innhold du har kjøpt, kan du se Vise nedlastingsloggen for Xbox Live på datamaskinen eller Xbox 360-konsollen.

Løsning 5: Åpne nettverksporter.

For å få tilgang til Xbox Live må flere porter være åpne på nettverksmaskinvaren eller i brannmuren. Hvis du vil ha informasjon om hvilke nettverksporter som må være åpne for Xbox Live, kan du se Nettverksporter som brukes av Xbox Live.

Løsning 6: Forbedre nettverksytelsen.

Hvis du ikke kan koble til Xbox Live, ofte blir frakoblet eller ikke kan se deler av innholdet, kan du prøve å forbedre nettverksytelsen. Se Løsning for treg ytelse for Xbox 360 hvis du vil ha hjelp.

Løsning 7: Se etter problemer med nettverkstilkobling eller Internett-leverandøren.

Det kan hende at du ikke kan koble til Xbox Live eller bruke enkelte Xbox Live-funksjoner hvis Internett-leverandøren har angitt grenser for båndbredde eller tilkoblingstid. Kontakt Internett-leverandøren for å finne ut om det er noen begrensninger som kan føre til at tilkoblingen blir tidsavbrutt.