Feilkode 807B01F4 vises når du prøver å laste ned innhold fra Xbox Live på Xbox 360

Du ser en av følgende feilmeldinger når du prøver å løse inn en forhåndsbetalt kode eller laste ned innhold fra Xbox Live:

Beklager, det er et problem med Xbox-tjenesten. Prøv på nytt senere.
Statuskode: 807B01F4
Kan ikke hente informasjon fra Xbox Live. Prøv på nytt senere.
Statuskode: 807B01F4

Dette kan bety ett av følgende:

• Det er et problem med nettverksoppsettet.
  • Kontoen din kan være sperret.

Obs!  Når dette problemet oppstår, kan det hende du ikke kan åpne Kontostyring.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-07-21T02:55:04.9445156+00:00

Løsning 2: Tilbakestill systemet.

Gjør følgende for å tilbakestille systemet:

1. Trykk guideknappen, og velg deretter slå av konsollen.
  2. Koble strømkabelen fra baksiden av ruteren, modemet eller gatewayen i fem minutter. Hvis du både har en ruter og et modem, kan du ta ut kabelen av begge enhetene.
  3. Etter fem minutter kobler du til modemet eller gatewayen først, og venter til alle lampene lyser på vanlig måte.
  4. Koble til ruteren, og vent til alle lampene lyser på vanlig måte.
  5. Slå på Xbox-konsollen igjen, og kjør tilkoblingstesten for Xbox Live. Følg fremgangsmåten nedenfor for å kjøre testen:

Obs!  Hvis du bruker en trådløs håndkontroller for Xbox 360, kan du slå på konsollen ved å bruke guideknappen på håndkontrolleren.
    1. Velg Innstillinger.
    2. Velg System.
    3. Velg Nettverksinnstillinger.
    4. Velg nettverket ditt.
    5. Velg Test Xbox Live Connection.

Løsning 3: Åpne nettverksporter.

Hvis du har en brannmur, eller hvis du har en tilkobling til et arbeidsplass- eller skolenettverk, må du kanskje åpne nettverksporter for at Xbox 360-konsollen skal kunne kommunisere med Xbox Live. Se Xbox 360-nettverksporter og ruterkonfigurasjoner for Xbox Live for å få hjelp.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.