Feilkode 807B01F6 vises når du prøver å logge på Xbox Live på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å logge på Xbox Live på Xbox 360-konsollen din:

807B01F6

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. Please try again later.

Det kan bety at Xbox Live-tjenesten har problemer, og at den kan være nede.

Løsning

Se etter tjenestevarsler på statussiden for Xbox Live, eller se om det vises et varsel fra Xbox Live-tjenesten øverst på denne siden. Hvis det vises tjenestevarsler eller tjenesten er nede, må du vente en liten stund og deretter prøve på nytt.

Bare for kunder i USA: Hvis en bestemt tjeneste eller app er nede, kan du be om et SMS- eller talevarsel når den fungerer igjen. Klikk på Notify me when this service or app is up and running under navnet på appen eller tjenesten.