Feilkode 831188FB vises når du prøver å logge på Microsoft-kontoen

Problem

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å logge på Microsoft-kontoen:

There is something wrong with your Microsoft account.

Status code: 831188FB

Dette kan bety at du må legge til sikkerhetsbevis i Microsoft-kontoen.

Løsninger

Hvis du vil vite mer om sikkerhetsbevis og hvordan du legger dem til i Microsoft-kontoen, kan du se Legge til og oppdatere sikkerhetsbevis for Microsoft-kontoen.

Hvis feilen fortsatt forekommer, kontakter du kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.