Feilkode 831188FE vises når du prøver å logge på Xbox Live på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å logge på Xbox Live på Xbox 360-konsollen:

831188FE
Beklager, det er noe feil med Microsoft-kontoen din. Gå til https://account.live.com for hjelp.

Dette betyr at det kan være et problem med Microsoft-kontoen eller Xbox-profilen.

Løsning

Før du prøver løsningen som vises her, ser du etter tjenestevarsler på statussiden for Xbox Live eller om det vises et tjenestevarsel øverst på denne siden. Hvis det vises noen varsler, venter du en stund og prøver deretter på nytt.

Obs!  Hvis en bestemt tjeneste eller app ikke fungerer, kan du be Microsoft om å varsle deg når den fungerer igjen. Klikk Notify me when this service or app is up and running under navnet på appen eller tjenesten.

Trinn 1: Kontroller at det ikke er noen problemer med sikkerhetsinformasjonen.

1. Gå til Behandle sikkerhetsinformasjon, og logg på Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox-profilen.
  2. Sjekk nøye alle telefonnumrene, alternative e-postadresser og sikkerhetsspørsmål og -svar knyttet til Microsoft-kontoen.
    • Hvis noen av disse er utdaterte eller feil, må du oppdatere dem.

Obs!  Oppdater sikkerhetsinformasjon som er feil, ikke slett den. Hvis du sletter informasjon som er feil, blir du låst ute av kontoen din.

• Kontroller at du har minst to sikkerhetsopplysninger på kontoen din. Minst én må være et telefonnummer eller en e-postadresse.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsinformasjon, kan du se Oversikt over sikkerhetsinformasjon for Microsoft-konto.

Trinn 2: Slett Xbox Live-profilen din.

1. Trykk guideknappen  på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings, og velg System Settings.
  3. Velg Storage.
System Settings-skjermen, der alternativet Storage er uthevet
  1. Velg All Devices.
  2. Velg Profiles.
  3. Velg profilen du vil slette.
  4. Velg Delete.
  5. Velg Delete Profile Only. Dermed slettes profilen, men lagrede spill og prestasjoner beholdes.

Viktig!  Ikke velg Delete Profile and Items. Da slettes profilen og tilknyttede spill og prestasjoner.

Trinn 3: Tøm systembufferen på Xbox 360-konsollen.

1. Trykk guideknappen  på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings, og velg System Settings.
  3. Velg Storage eller Memory.
System Settings-skjermen, der alternativet Storage er uthevet
  1. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y  på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  2. Velg Clear System Cache.
  3. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.
  4. Start konsollen på nytt.

Trinn 4: Last ned Xbox Live-profilen din på nytt.

1. Trykk guideknappen  på håndkontrolleren.
  2. Velg Download Profile.

Obs!  Vises ikke Download Profile? Dette betyr at du er logget på med en annen profil. Trykk X  for å logge av, og velg deretter Download Profile.

3. Velg Download Profile nederst på Download Profile-skjermen.
  4. Skriv inn Microsoft-kontoen som er knyttet til profilen. Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du se løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

Obs!  Hvis kontoen din er en Xbox-barnekonto, må du skrive inn forelderens Microsoft-kontoopplysninger for å kunne laste ned profilen.

5. Hvis du bruker ekstern lagring på konsollen, velger du lagringsenheten som du vil lagre profilen på. Hvis du ikke bruker ekstern lagring, starter nedlastingen av profilen med en gang.

Du skal nå kunne logge deg på med Xbox-profilen din på konsollen.

Viktig!  Hvis du har lastet ned profilen til en annen konsoll og velger alternativet Husk passord, kan du velge om du vil fjerne passordet eksternt, slik at profilen ikke kan brukes av noen andre på den andre konsollen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Administrere innstillingene for pålogging på Xbox 360-konsollen.

Trinn 5: Start konsollen på nytt.

Start konsollen på nytt, og prøv å logge på Xbox Live.