Feilkode 83820065 vises når du bruker et kredittkort til å foreta et kjøp på Xbox 360

Følgende feilkode vises når du bruker et kredittkort til å foreta et kjøp på Xbox 360:

83820065

Dette kan bety at betalingsalternativet ditt ikke kan godkjennes gjennom banken din, eller at Microsoft oppdager mistenkelig aktivitet og hindrer belastning.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller faktureringsadressen.

Kontroller at faktureringsadressen for Microsoft-kontoen samsvarer med faktureringsadressen som brukes av kredittkortselskapet. Kontroller også at kortets utløpsdato ikke er passert. Slik gjør du det:

1. Logg på siden Betaling og fakturering med Microsoft-kontoen.
  2. Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.
  3. Velg Faktureringsinformasjon, og følg deretter trinnene for å gå gjennom faktureringsinformasjonen.
    Obs!  Hvis du ser noen feil, velger du Rediger profil og følger deretter instruksjonene for å oppdatere informasjonen.

Løsning 2: Oppdater eller endre betalingsalternativet.

Du bruker kanskje et betalingsalternativ som har utløpt eller må oppdateres. Hvis du vil endre eller oppdatere betalingsalternativet på nettet, går du til Endre et betalingsalternativ, velger Oppdatere et betalingsalternativ eller Legge til et betalingsalternativ til venstre på skjermen, og deretter følge instruksjonene.

Løsning 3: Kontakt kredittselskapet.

Kjøpet kan ha mislyktes av følgende årsaker:

• Kredittkortet er ikke aktivert.
  • Kredittkortet ble avslått fordi det ikke var nok penger på det.
  • Kredittkortet er ikke autorisert for nettkjøp eller automatisk fakturering.
  • Kredittkortselskapet blokkerer transaksjonen.

Kontakt kredittkortselskapet eller banken, og kontroller at kortet du bruker, er aktivert, at det har tilgjengelige midler, og at transaksjonen ikke blir blokkert av en eller annen grunn.

Løsning 4: Prøv kjøpet på nytt senere.

Kjøpet kan ha blitt blokkert av en av disse årsakene:

• For mange nylige kjøpsforsøk er blitt avvist.
  • Microsoft-kontoen eller betalingsalternativet brukes fra et mistenkelig sted.
  • Betalingsalternativet du vil bruke, kan ha en manglende betaling registrert som gjør at det ikke kan brukes til nye kjøp.

Vent, og prøv transaksjonen på nytt om 24 til 48 timer. Hvis det skjer mange mislykkede kjøp, kan dette føre til at transaksjoner ikke blir behandlet før du har ventet en stund (vanligvis 24 til 48 timer) med å gjøre nye kjøpsforsøk.

Løsning 5: Bruk en forhåndsbetalt kode eller et Xbox-gavekort.

Som alternativ til kreditt- eller bankkort kan du kjøpe et Xbox-gavekort fra en detaljist og bruke det til å foreta kjøp. Merk at ikke alle kjøp støtter Xbox-gavekort eller alternativer for forhåndsbetaling. Før du kjøper et Xbox-gavekort eller et forhåndsbetalt kort, må du kontrollere at dette kjøpsalternativet er tilgjengelig for varen du vil kjøpe.