Feilkode 838200c8 vises når du foretar et kjøp eller viser kontoopplysninger på Xbox Live

Du ser følgende feilkode og -melding når du foretar et kjøp eller viser kontoopplysninger på Xbox Live:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.
Status Code 838200c8

Dette kan bety at det er et tjenesteavbrudd i Xbox-tjenesten.

Løsning

For å løse dette problemet kan du se etter tjenestevarsler på statussiden for Xbox Live, eller se om det vises et varsel øverst på denne siden. Hvis det vises tjenestevarsler, bør du vente en stund og deretter prøve på nytt.

Bare for kunder i USA: Hvis en bestemt tjeneste eller app er nede, kan du be om et SMS- eller talevarsel når den fungerer igjen. Klikk Notify me when this service or app is up and running under navnet på appen eller tjenesten.