Feilkode 838200CE vises når du bruker PayPal til å foreta et kjøp på Xbox 360

Det kan hende at du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å bruke en PayPal-konto til å kjøpe et Xbox Live Gold-abonnement eller et spill på Xbox 360-konsollen:

Beklager, det er et problem med Xbox-tjenesten. Prøv på nytt senere.
Statuskode: 838200CE

Hvis du prøver å foreta et kjøp direkte på Xbox.com, får du følgende feilmelding når du prøver å logge på PayPal-kontoen din:

Unable to complete your request
The reward method you chose is not authorized. Please use another reward method to request your cashback reward. If you get this message multiple times, contact customer support.
Message 8017

Dette kan bety at Xbox Live kan være midlertidig nede på grunn av vedlikehold, eller at det er et problem med betalingsmåten din.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-10-23T03:01:14.8403732+00:00

Løsning 2: Feilsøk PayPal-kontoen din.

Hvis du trenger hjelp til å løse problemer med PayPal-kontoen, kan du se Bruke PayPal med Xbox Live-kontoen.

Løsning 3: Kontroller at faktureringsinformasjonen er oppdatert.

Kontroller at faktureringsadressen for Microsoft-kontoen samsvarer med faktureringsadressen som brukes av kredittkortselskapet. Kontroller også at kortets utløpsdato ikke er passert. Slik gjør du det:

1. Logg på siden Betaling og fakturering med Microsoft-kontoen.
  2. Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.
  3. Velg Faktureringsinformasjon, og følg deretter trinnene for å gå gjennom faktureringsinformasjonen.

Obs!  Hvis du ser noen feil, velger du Rediger profil og følger deretter instruksjonene for å oppdatere informasjonen.