Feilkode 838200DE vises når du foretar et kjøp på Xbox 360

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å foreta et kjøp på Xbox 360-konsollen:

Beklager, det er et problem med Xbox-tjenesten. Prøv på nytt senere.
Statuskode: 838200DE

Dette kan bety følgende:

• Xbox Live-tjenesten er midlertidig utilgjengelig.
  • Det er et utestående beløp på kontoen din.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-03-23T13:01:23.7692910+00:00

Løsning 2: Betal utestående beløp.

Hvis du har et betalingsalternativ som er knyttet til et abonnement med et utestående beløp, må du betale beløpet du skylder, før du kan foreta et kjøp på Xbox 360-konsollen.

Slik betaler du det forfalte beløpet på nettet:

1. Logg på siden Tjenester og abonnementer med Microsoft-kontoen.
  2. Finn frem til det forfalte abonnementet i listen. Det forfalte beløpet vises i rødt.
  3. Velg Betal nå, og følg deretter instruksjonene for å betale beløpet.

Obs!  Hvis abonnementet har forfalt, kan du ikke bruke en forhåndsbetalt kode til å betale beløpet du skylder. Du må betale det utestående beløpet ved å bruke fremgangsmåten ovenfor før du løser inn den forhåndsbetalte koden.