Feilkode 8382012D vises når du legger til et kredittkort på Xbox Live-kontoen på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du legger til et kredittkort på Xbox Live-kontoen på Xbox 360:

Sorry, there’s a problem with the Xbox service. Try again later.

Status code: 8382012D

Dette betyr at det kan være et problem med kredittkortet eller betalingsinformasjonen.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller fakturaadressen

Kontroller at fakturaadressen for Xbox Live-kontoen samsvarer med fakturaadressen som brukes av kredittkortselskapet. Følg denne fremgangsmåten for å bekrefte eller endre betalingsinformasjonen for Xbox Live-kontoen:

Obs!  Det kan hende du blir bedt om å angi en sikkerhetskode for å bidra til å beskytte kontoen.

1. Gå til Faktureringskontoopplysninger, og logg på med Microsoft-kontoen (e-post og passord) som er knyttet til Xbox Live-kontoen.

Obs!  Hvis du ikke kjenner e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen din, kan du se Finne Microsoft-kontoen.

2. Velg Betalingsinformasjon
  3. Bekreft at fakturaadresseinformasjonen samsvarer med informasjonen som brukes av kredittkortselskapet. Hvis du må endre informasjonen, klikker du Rediger profil.

Løsning 2: Kontakt banken eller kredittselskapet

Det å legge til et kredittkort kan mislykkes av en av følgende årsaker:

• Kredittkortet er ikke aktivert.
  • Kredittkortet ble avslått fordi det ikke var nok penger på det.
  • Kredittkortet er ikke autorisert for nettkjøp eller automatisk fakturering.
  • Kredittkortselskapet blokkerer transaksjonen.

Kontakt kredittkortselskapet eller banken og kontroller at kortet du bruker, er aktivert og har tilgjengelige midler, og at transaksjonen ikke blir blokkert av en eller annen grunn.

Løsning 3: Prøve å legge til kredittkortet senere

Det kan hende kredittkortet blir blokkert av en av følgende årsaker:

• For mange nylige kjøpsforsøk er blitt avvist.
  • En manglende betaling gjør at det ikke kan brukes til nye kjøp.
  • Xbox Live-kontoen eller betalingsmåten brukes fra et mistenkelig sted.

Vent og prøv transaksjonen på nytt om 24 til 48 timer. Hvis en rekke kjøpsfeil oppstår, kan dette hindre at transaksjoner behandles i omtrent 24 til 48 timer.