Feilkode 8382025C vises når du foretar et kjøp med PayPal på Xbox 360

Følgende feilkode og -melding vises når du bruker PayPal til å foreta et kjøp på Xbox 360-konsollen:

Statuskode: 8382025C

Beklager, det er et problem med Xbox-tjenesten. Prøv på nytt senere.

Dette betyr at PayPal-kontoen du prøver å legge til, ikke støttes. Microsoft støtter bare PayPal-kontoer som har et kredittkort eller en bekreftet bankkonto som betalingskilde.

Løsninger

Løsning 1: Oppdater PayPal-kontoen med en annen betalingskilde.

Oppdater PayPal-kontoen med enten et kredittkort eller en bekreftet bankkonto som betalingskilde.

Løsning 2: Bruk et annet betalingsalternativ.

Det er enkelt å endre betalingsalternativet. Gå til Endre et betalingsalternativ, velg Legge til et betalingsalternativ til venstre på skjermen, og følg deretter instruksjonene.