Feilkode 8387138D vises når du kjøper innhold på Xbox Live på Xbox 360

Du ser følgende feilmelding når du prøver å kjøpe innhold på Xbox Live på Xbox 360:

8387138D

Can’t receive information from Xbox Live. Please try again later.

Dette kan bety ett av følgende:

• Det er et midlertidig problem med fakturatjenesten på Xbox Live.
  • Det er et problem med Xbox Live-kontoen din.

Vi belaster deg bare for kjøp som gjennomføres. Selv om du får e-post fra oss om at du ble belastet, eller en belastning vises på kredittkortutskriften din, blir belastningen automatisk tilbakeført, og du blir ikke fakturert for kjøp som ikke kan gjennomføres.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Prøv å kjøpe artikkelen på nytt umiddelbart.

Prøv å kjøpe artikkelen på nytt umiddelbart. Du kan rette enkelte midlertidige problemer med fakturatjenesten på denne måten. Vi belaster deg ikke for kjøp som ikke blir gjennomført.

Løsning 2: Prøv å kjøpe artikkelen på nytt om 24–72 timer.

Hvis du har prøvd å kjøpe artikkelen på nytt umiddelbart uten at det løste problemet, prøver du å kjøpe artikkelen på nytt om 24–72 timer.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.