Feilkode 8b010008 vises når du laster ned på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned på Xbox 360-konsollen:

Status code: 8b010008

Some Xbox Live features are temporarily unavailable. You can still play online and send messages.

Hvis du får denne feilmeldingen, betyr det ett av følgende:

• Enkelte Xbox-funksjoner er ikke tilgjengelige på grunn av systemvedlikehold eller et midlertidig problem med Xbox Live.
  • Du får ikke tilgang til enkelte Xbox-funksjoner på grunn av et problem med nettverkskonfigurasjonen.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen til Xbox Live-tjenesten

Xbox Live kan være utilgjengelig på grunn av systemvedlikehold. Kontroller statusen til Xbox Live-tjenesten. Hvis du får et varsel fra Xbox Live-tjenesten, venter du og prøver på nytt senere.

Hvis du ikke får noen varsler fra Xbox Live-tjenesten og du fortsatt får feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Test tilkoblingen

Test Xbox Live-tilkoblingen på Xbox 360-konsollen. Slik gjør du det:

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings, og velg deretter System Settings.
  3. Velg Network Settings.
  4. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket hvis du blir bedt om det.
  5. Velg Test Xbox Live Connection.
  6. Gjør ett av følgende:
    • Hvis testen mislykkes og du ikke kan koble til Xbox Live, kan du se Feilsøke Xbox Live-tilkoblingen.
    • Hvis Xbox Live-tjenesten er tilgjengelig, kan du prøve neste løsning.
    • Hvis du får et varsel fra Xbox Live-tjenesten, kan du prøve på nytt senere når Xbox Live-tjenesten er tilgjengelig.

Hvis du fremdeles får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Åpne nettverksporter

Hvis du har en brannmur eller konsollen er koblet til et nettverk via arbeidsplassen eller skolen, må du kanskje åpne nettverksporter for at Xbox 360-konsollen skal kunne kommunisere med Xbox Live. Hvis du vil ha hjelp, kan du se Nettverksporter som brukes av Xbox Live.