Feilkode 8b050008-2a163c39-88e4fcf1 vises når du prøver å koble til Xbox Live

Problem

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å koble til Xbox Live:

Heading: Xbox Live

Contents: "This feature is temporarily unavailable. Please try again later."

Status Code: 8b050008-2a163c39-88e4fcf1

Dette kan bety at programvaren på Xbox 360-konsollen ikke er oppdatert.

Løsning

Prøv følgende for å løse problemet:

1. Start konsollen på nytt.
  2. Trykk Xbox-guideknappen på håndkontrolleren.
  3. Gå til Settings, og velg deretter System Settings.
  4. Velg Network Settings.
  5. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket (hvis du blir bedt om å gjøre det).
  6. Velg Test Xbox Live Connection.
  7. Velg Yes hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.