Feilkode 8C010003 vises når du prøver å kjøpe fra Xbox Live

Problem

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å kjøpe fra Xbox Live:

8C010003

There’s a problem with Xbox Live. Please try again later.

Dette kan bety flere ting:

• Xbox Live gjennomgår vedlikehold. Hvis du vil bekrefte at Xbox Live er tilgjengelig, kan du se Xbox Live-tjenestestatus.
  • Du prøver å kjøpe innhold gjennom Xbox 360-konsollen som bare kan kjøpes på Xbox.com.
  • Det har oppstått et problem med betalingsmåten.

Løsninger

Prøv en av følgende løsninger for å løse problemet:

• Vent og prøv transaksjonen senere. Hvis et vedlikeholdsproblem forhindrer at transaksjonen gjennomføres, kan det hende det hjelper å vente noen minutter slik at problemet kanskje blir løst.
  • Hvis du prøver å foreta kjøp gjennom Xbox 360-konsollen, prøv å bruke datamaskinen i stedet. Gå til den aktuelle siden på Xbox.com, finn innholdet du vil kjøpe, og prøv å kjøpe det der.
  • Fjern betalingsalternativer som ikke brukes (kredittkort) fra Xbox Live-kontoen. Slik gjør du det:
    1. Gå til Min konto på Xbox.com.
    2. Klikk Administrer betalingsalternativer under Betaling og fakturering. Hvis du blir bedt om det, logger du på med Microsoft-kontoen (e-postadresse og passord) som er knyttet til Xbox Live-kontoen din.
      Hvis du ikke kjenner Microsoft-kontoopplysningene, kan du se Microsoft-konto: Vanlige spørsmål.
    3. Klikk Fjern ved siden av betalingsmåten du vil fjerne.
    1. Velg Ja for å bekrefte fjerningen.

Hvis du vil ha mer informasjon om feilsøking av kredittkortfeil på Xbox Live, kan du se Kredittkortfeilkoder for Xbox Live.

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.