Feilkode 8C15000C vises når du foretar et kjøp gjennom Xbox Live på Xbox 360

Du ser følgende feilkode når du prøver å kjøpe noe på Xbox Live på Xbox 360:

8C15000C

Dette kan bety at ett av følgende er feil angitt:

• Faktureringsadressen
  • Postnummeret

Informasjonen du har skrevet inn, samsvarer ikke med faktureringsadressen eller postnummeret som brukes av kredittkortselskapet.

Løsning

Kontroller at du har angitt riktig faktureringsadresse og postnummer for Xbox Live- eller Music Pass-kontoen. Kontroller at dette stemmer overens med faktureringsadressen og postnummeret som brukes av kredittkortselskapet. Hvis du vil endre faktureringsadressen for Xbox Live- eller Music Pass-kontoen, kan du se Slik endrer eller oppdaterer du opplysningene om faktureringskontoen for Xbox Live.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.