Feilkode 8C210007 vises når du registrerer deg for en prøveperiode på Xbox Live Gold

Du får følgende feilmelding og -kode når du prøver å registrere deg for en 30-dagers prøveperiode på et Xbox Live Gold-medlemskap:

Beklager, det er et problem med Xbox-tjenesten. Prøv på nytt senere. For hjelp med problemet, gå til (www.xbox.com/errorhelp)
Statuskode: 8C210007

Dette kan bety ett av følgende:

• Xbox Live-tjenesten er nede.
  • Betalingsinformasjonen for kontoen din stemmer ikke.
  • Konsollen kan ikke kobles til Xbox-serverne.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-01-19T09:33:02.7478019+00:00

Løsning 2: Kontroller informasjonen på Microsoft-kontoen. Slik gjør du dette:

1. Logg på ­ Microsoft-kontoen.
  2. Klikk Betaling og fakturering og velg Faktureringsinformasjon.
  3. Følg fremgangsmåten for kontobekreftelse for å bekrefte kontoen din.
  4. Kontroller betalingsinformasjonen. Klikk Rediger profil hvis du trenger å oppdatere profilen. Klikk deretter Betalingsalternativer og velg en betalingsmåte. Bekreft informasjonen for hver betalingsmåte.
  5. Logg av Microsoft-kontoen, og logg deretter på på nytt.
  6. Prøver å registrere deg for en 30-dagers prøveperiode på Xbox Live Gold-medlemskap på nytt.

Løsning 3: Feilsøk tilkoblingen til Xbox-serveren. Gjør dette ved å bruke Løsning for feil på tilkobling av Xbox 360.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.