Feilkode 8c210003 vises når du prøver å foreta et kjøp på Xbox Live

Du ser følgende feilkode når du prøver å kjøpe noe på Xbox Live:

8c210003

Dette kan bety én av to ting:

• Kjøpet er ikke tilgjengelig for abonnementstypen du har for Xbox Live.
  • Det har oppstått et problem med betalingsmåten.

Løsninger

Løsning 1: Etter at prøveperioden utløper, kan du kjøpe et Xbox Live Gold-abonnement og prøve å foreta kjøpet på nytt

Hvis denne løsningen ikke fungerer, eller hvis du tror at et annet kontoproblem forårsaker feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Kontroller faktureringsadressen og utløpsdatoen for betalingsalternativet

Kontroller at faktureringsadressen for Xbox Live-kontoen samsvarer med faktureringsadressen som brukes av kredittkortselskapet. Kontroller også at kortets utløpsdato ikke er passert. Slik gjør du det:

1. Gå til Min konto i en nettleser.
  2. Logg på Microsoft-kontoen du vil endre, hvis det er nødvendig.
    Obs!  Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.
  3. Velg Betaling og fakturering og velg Faktureringsinformasjon.
  4. Les gjennom faktureringsinformasjonen. Hvis du ser noen feil, velger du Rediger profil, og følger deretter instruksjonene for å oppdatere informasjonen.

Løsning 3: Endre betalingsmåten

Hvis du tror at det kan være et problem med betalingsalternativet som er knyttet til kontoen din, kan du endre betalingsalternativ. Slik gjør du det:

1. Gå til Min konto i en nettleser.
  2. Logg på Microsoft-kontoen du vil endre, hvis det er nødvendig.
    Obs!  Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.
  3. Velg Tjenester og abonnementer.
  4. I Xbox Live-delen under Betalingsalternativ velger du Endre betalingsalternativ.
  5. Bruk rullegardinlisten på siden for endring av betalingsalternativ for abonnementer til å velge betalingsalternativet som skal endres.
    Obs!  Du legger til et nytt betalingsalternativ ved å velge Legg til ny betalingsmåte, velge Neste og deretter følge fremgangsmåten for å konfigurere kredittkortet, debetkortet eller PayPal-kontoen som et nytt betalingsalternativ.
  6. Når du har valgt alternativet som skal endres, velger du Neste og følger instruksjonene for å endre betalingsalternativet.