Feilkode 8c230002 vises når du prøver å se eller kjøpe innhold på Xbox 360

Du ser kanskje følgende feilkode og melding når du prøver å vise eller kjøpe innhold på Xbox 360-konsollen:

8C230002

Beklager, det er et problem med Xbox-tjenesten. Prøv på nytt senere.

Dette kan bety at Xbox Live-tjenesten er nede, eller at kontoen din er blokkert for tilgang til visse typer innhold, for eksempel uklassifisert innhold.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2017-01-24T19:10:33.1500411+00:00

Løsning 2: Juster personverninnstillingene

Hvis du bruker en voksenkonto, logger du på denne kontoen og kontrollerer at den har ubegrenset tilgang til innhold. Du kan justere innstillingene på Xbox 360-konsollen eller på nettet.

Oppdater personverninnstillingene dine på nettet med konsollen .

1. Logg på kontoen der du har problemer, gå til Settings-huben, og velg Privacy.
    2. Velg Change Settings i panelet Privacy & Online Settings.
    3. Velg Customize.
    4. Rull ned og velg Member Content, og sett det deretter til Everyone.

Juster personverninnstillingene på nettet

1. Logg på Microsoft-kontoen.
    2. Velg Personvern og nettsikkerhet for Xbox under Sikkerhet og personvern.
    3. Velg Nettsikkerhet på Xbox 360.
    4. Velg kontoen du logget på med, og sett deretter Deling på sosiale nettverk til Tillatt.
    5. Velg Lagre.

Obs!  Xbox Live-barnekontoer krever godkjenning fra en Microsoft-konto for en forelder. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Innstillinger for nettsikkerhet og personvern for Xbox 360

Hvis du stadig får den samme feilmeldingen, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Juster familieinnstillingene

Med familieinnstillinger kan du blokkere visningen av innhold som er klassifisert lavere enn gjeldende innstilling for konsollen. Kontroller at innhold ikke blir skjult som følge av familieinnstillingene. Du kan justere innstillingene på Xbox 360-konsollen eller på nettet.

Juster familieinnstillingene med konsollen .

1. Logg på kontoen der du har problemer, gå til Settings-huben, og velg Family.
    2. Hvis du har angitt et passord for familieinnstillingene, skriver du det inn.
    3. Velg Ratings and Content.
    4. Velg Game Ratings og deretter All Games.
    5. Velg Movie Ratings og deretter All Movies.
    6. Velg TV Ratings og deretter All TV Shows.
    7. Velg Explicit Content og deretter Allowed.
    8. Velg Unrated Content, og velg deretter Allowed.
    9. Trykk B, og velg deretter Save and Exit.

Juster familieinnstillingene på nettet

1. Logg på Microsoft-kontoen.
    2. Under Nettsikkerhet velger du Personvern og nettsikkerhet for Xbox.
    3. Velg Nettsikkerhet på Xbox 360.
    4. Velg kontoen du logget på med, og sett deretter Programmering til Standard.
    5. Velg Lagre.