Feilkode 905 vises når du prøver å kjøre Xfinity-appen på Xbox 360-konsollen

Oversikt

Hvis du ser feilkoden 905 når du prøver å kjøre Xfinity-appen på Xbox 360-konsollen, betyr det at Xfinity On Demand-tjenesten ikke er tilgjengelig akkurat nå.

Les denne siden for å lære mer om feilkoden 905 og hva du bør gjøre.

På denne siden

Feilkode og melding

Følgende feilmelding vises før feilkode 905:

Service is unavailable, please call.

Problem

Hvis du ser denne meldingen og feilkoden, betyr det at Xfinity On Demand-tjenesten ikke er tilgjengelig akkurat nå.

Løsninger

Kontakt kundestøtte for Xfinity på (877) 599-1846 hvis du får denne feilmeldingen.

Beslektede problemer