Statuskode C000-0022 vises når du prøver å laste ned en oppdatering

Problem

Hvis du får følgende statuskode og feilmelding når du prøver å laste ned en oppdatering, er konsollen blitt manipulert eller modifisert og blitt utestengt.

Can't process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Status Code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0022

Obs!  X-tegnene i statuskoden varierer.

Konsollen kan ikke lenger koble til Xbox Live, installere programvareoppdateringer eller spille nye spill som krever at konsollens programvare oppdateres. Finn ut mer om utestenging av Xbox Live-konsoll.

Løsninger

For å kunne spille spill i frakoblet modus på konsollen når den er utestengt, må du gjøre følgende:

1. Koble fra nettverkskabelen eller fjern den trådløse nettverksadapteren for Xbox 360 fra konsollen.
  2. Du må slå av automatisk pålogging slik at du kan spille spill mens du er frakoblet. Slik slår du av automatisk pålogging:
    1. Start konsollen på nytt.
    2. Velg No hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.
    3. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren.
    4. Gå til Settings og velg Profile.
    5. Velg Sign-in Preferences.
    6. Sett Profile Auto Sign-in til Off.
    7. Trykk B-knappen på kontrolleren for å gå tilbake til Xbox-dashbordet.

Nå kan konsollen din spille eksisterende spill i frakoblet modus. Alle forsøk på å logge på Xbox Live eller oppdatere konsollens programvare vil generere en feilmelding.