Feilkode C000-0032 oppstår når du prøver å laste ned en oppdatering

Oversikt

Hvis du ser feilkoden C000-0032 når du prøver å laste ned en Xbox Dashboard-oppdatering, kan det hende du har problemer med Xbox Live-tilkoblingen.

Les denne siden for å lære mer om feilkoden C000-0032 og hva du kan gjøre.

Hvis du ser feilkoden 3524-0000-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx (xxxx-gruppene i rekken varierer med andre faktorer, for eksempel region) når du prøver å laste ned en Xbox Dashboard-oppdatering, betyr det at nedlastingen mislyktes.

På denne siden

Feilkode og melding

Følgende melding vises før feilkode C000-0032:

Can't Process the Update. Hvis problemet vedvarer, går du til www.Xbox.com/support.

Problem

Hvis du ser denne meldingen og feilkoden, betyr det at du har problemer med å koble til eller å holde deg tilkoblet til Xbox Live.

Løsninger

1. Prøv å installere oppdateringen på nytt.
  2. Opprett en direkte tilkobling mellom konsollen og modemet ved hjelp av en Ethernet-kabel. Det skal ikke være andre enheter koblet til modemet på dette tidspunktet.
  3. Hvis du fortsatt har problemer med å koble til eller holde deg tilkoblet til Xbox Live, kan du se Tilkoblingsproblemer med Xbox Live.

Obs! Du kan også oppdatere programvaren i konsollen ved å kopiere oppdateringen til en minnepinne eller en plate. Se Feilsøke problemer med programvareoppdatering for konsoll