Del denne siden

Feilkode C000-0185 vises når du laster ned en Xbox 360-konsolloppdatering

Du ser følgende feilmelding og -kode når du laster ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen:

  • Cannot process update.
  • Status Code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0185
  • Obs!  x-sifrene varierer.

Dette betyr at oppdateringen ikke ble lastet ned til Xbox 360-konsollen.

Løsning

Hvis du vil løse dette problemet, kan du se Feilsøke problemer med en oppdatering for Xbox 360-konsollen.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode C000-0185 vises når du laster ned en Xbox 360-konsolloppdatering , som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden