Feilkode C000-0286 vises når du laster ned en oppdatering på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen:

Can't Process the Update. If the problem persists, go to www.Xbox.com/support.

Error C000-0286

Dette kan bety at det er et problem med tilkoblingen til Xbox Live.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Prøv å installere oppdateringen på nytt. Slik gjør du det:

1. Start konsollen på nytt.
  2. Trykk Xbox-guideknappen på håndkontrolleren.
  3. Gå til Settings, og velg deretter System Settings.
  4. Velg Network Settings.
  5. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket (hvis du blir bedt om å gjøre det).
  6. Velg Test Xbox Live Connection.
  7. Velg Yes hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.

Løsning 2: Opprett en direkte tilkobling mellom konsollen og modemet ved hjelp av en Ethernet-kabel. Det skal ikke være andre enheter koblet til modemet på dette tidspunktet. Prøv å installere oppdateringen på nytt.

Løsning 3: Hvis du har problemer med å koble til eller holde deg tilkoblet til Xbox Live, kan du se Nettverksstøtte.

Obs!  Du kan også oppdatere programvaren i konsollen ved å laste ned oppdateringen til en minnepinne eller en plate og deretter overføre den til konsollen. Se Feilsøke problemer med programvareoppdatering for konsoll