Feilkode c00cee04 vises når du prøver å bruke Xbox Live

Oversikt

Hvis du ser feilkode c00cee04 når du prøver å besøke Xbox Live, kan det hende det er et problem med Xbox Live eller med filer som er lagret på Xbox 360-konsollen.

Les denne siden for å finne ut mer om feilkode c00cee04 og hva du kan gjøre.

På denne siden

Feilkode og melding

Feilkode c00cee04 omfatter følgende melding:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Status code: c00cee04

Problem

Hvis du får denne meldingen og feilkoden, kan det betyr at Xbox Live gjennomgår systemvedlikehold, eller at systemfiler på konsollen er midlertidig skadet.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Prøv på nytt senere

Vent i noen minutter, og prøv på nytt. Xbox Live kan være utilgjengelig på grunn av systemvedlikehold. Hvis du vil kontrollere statusen til Xbox Live, kan du gå til Tjenestestatus og se i Tjenestestatus-delen etter en merknad om at Xbox Live er nede.

Hvis du fortsatt har problemer, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Tøm systemhurtigbufferen på Xbox 360-konsollen

Når du tømmer systembufferen på konsollen, fjernes midlertidige filer og data, for eksempel spilloppdateringer, installasjonspakker med systemoppdatering og spillerbilder av vennene dine.

Obs! Følgende fjernes ikke når du tømmer systemhurtigbufferen:

• Gamertagen din
  • Innhold du har lastet ned
  • Spillfiler
  • Programvareoppdateringer for konsollen

Slik tømmer du systembufferen:

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren, gå til Settings, og velg System Settings.
  2. Velg Storage eller Memory.
  1. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på kontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  2. Velg Clear System Cache.
  1. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.

Hvis du fortsatt har problemer, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Tøm Xbox Live-hurtigbufferen på Xbox 360-konsollen

Det lagres også midlertidige filer for Xbox Live på Xbox 360-konsollen. Slik fjerner du de midlertidige filene fra konsollen:

1. Gå til Settings på konsollen, og velg deretter System.
  2. Velg Storage, og velg deretter den primære lagringsenheten
  3. Velg System Items.
  4. Velg Marketplace System Data.
  5. Velg Delete.
  6. Start konsollen på nytt.
  7. Logg på Xbox Live.
Hvis du fortsatt har problemer etter at du har prøvd løsningene på denne siden, kontakter du kundestøtte for Xbox.

Beslektede problemer