Feilkode C00D1365 vises når du bruker Zune-programvaren

Obs! Den 15. november 2015 ble Zune-tjenesten avsluttet. Dette kan føre til feil når du prøver å strømme eller laste ned innhold eller oppdatere tjenesten. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Vanlige spørsmål om opphør av Zune.

Du ser følgende feilkode når du bruker Zune-programvaren:

C00D1365

Dette betyr at Zune-programvaren ikke kan koble seg til Zune-markedsplassen for å bekrefte bruksrettighetene for Music Pass-abonnementet ditt. Zune-programvaren kan kanskje ikke koble seg til Internett i det hele tatt, eller Zune-tjenesten kan være nede.

Løsning

Løsning 1: Kontroller statusen til Zune-tjenesten

Gå til Xbox Live-tjenestestatus  for å sjekke om Zune-tjenesten er tilgjengelig. Hvis tjenesten er utilgjengelig, kan du prøve igjen senere.

Løsning 2: Kontroller at du er koblet til Internett

Det kan hende du har mistet Wi-Fi-tilkoblingen, at tilkoblingen din er nede, eller at ruteren ikke har tilkobling og må startes på nytt. Slik feilsøker du Internett-tilkoblingen:

Windows 7:

1. Klikk først Start og deretter Kontrollpanel.
  2. Klikk Nettverk og Internett, og klikk deretter Vis nettverksstatus og -oppgaver. Skjermen forteller deg om du er koblet til et nettverk eller ikke.
    • Hvis du ikke er koblet til et nettverk, klikker du Koble til et nettverk fra statusvinduet, og velger deretter et tilgjengelig nettverk.
    • Hvis du er koblet til feil nettverk, velger du det riktige nettverket og angir passkoden hvis du blir bedt om det.

Windows 8:

1.  Gå til Start-skjermen, skriv kontrollpanel, og trykk deretter Enter på tastaturet for å åpne kontrollpanelskjermen.
  2. Klikk eller trykk Nettverks- og delingssenter. Skjermen forteller deg om du er koblet til et nettverk eller ikke.
    • Hvis du ikke er koblet til et nettverk, klikker eller trykker du Konfigurer en ny tilkobling eller et nytt nettverk.
    • Hvis du er koblet til feil nettverk, velger du det riktige nettverket og angir passkoden hvis du blir bedt om det.

Hvis du fortsatt ikke kan koble til Internett, kan det være et problem med Internett-tjenesten. Forsøk å logge deg på igjen senere, eller kontakt Internett-leverandøren.

Løsning 3: Kontroller at riktig klokkeslett og dato er angitt på datamaskinen

Du endrer disse innstillingene ved å klikke klokkeslettet og datoen slik de vises helt til høyre på oppgavelinjen, klikke Endre innstillinger for dato og klokkeslett, og stille inn datoen og klokkeslettet riktig.

Løsning 4: Slett nettleserens historikk og midlertidige filer

Slik gjør du det:

1. Åpne nettleseren. Hvis du bruker Windows 8, åpner du Internet Explorer på skrivebordet. Trykk Alt-tasten på tastaturet for å se menylinjen.
  2. Hvis du bruker Internet Explorer, klikker eller trykker du Verktøy og deretter Alternativer for Internett.
  3. Finn Leserlogg-delen i kategorien Generelt, og klikk eller trykk Slett.
  4. I boksen Tøm leserloggen merker du av for Midlertidige Internett-filer. Tøm alle andre avmerkingsbokser.
  5. Klikk eller trykk Slett.

Start Zune-programvaren på nytt, og se om du får tilgang til artiklene.