Feilkoden C101A007 vises når du bruker et kredittkort for å foreta et kjøp på Xbox Live

Følgende feilkode og -melding vises når du bruker et kredittkort for å foreta et kjøp på Xbox Live:

Can't authorize the selected payment option. Please select a different payment option or add a new one.

Status code: C101A007

Dette kan bety at betalingsmåten din ikke kan godkjennes gjennom banken din, eller at Microsoft oppdager mistenkelig aktivitet og hindrer belastning.

Løsning

Du kan prøve å løse dette problemet ved å bruke trinnene for feilsøking på Kredittkortfeilkoder for Xbox Live.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.