Feilkode C101A24F vises når du foretar et kjøp på Xbox 360

Du ser følgende feilkode når du prøver å kjøpe noe gjennom Xbox 360-konsollen:

C101A24F

Løsning

Prøv å løse dette problemet ved å slette gamertagen og tømme bufferen på konsollen. Slik gjør du det:

1. Koble fra alt tilbehør på konsollen, for eksempel hodesettet, minitastaturet for Xbox 360 eller Kinect-sensoren.
  2. Slett gamertagprofilen og artiklene. Se Administrere gamertag og profil hvis du vil ha mer informasjon.
  3. Tøm systembufferen to ganger. Se Slik tømmer du hurtigbufferen på Xbox 360.
  4. Gjenopprett profilen din. Se Administrere gamertag og profil hvis du vil ha mer informasjon.

Prøv å kjøpe på nytt. Hvis dette ikke løser problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.