Feilmelding: "Message Can Not Be Sent"

Oversikt

Når du prøver å sende en melding til en eller flere mottakere fra en app på Xbox LIVE, får du feilmeldingen:
"Message Can Not Be Sent."

Obs! Etter at du får denne feilen, vil du ikke kunne sende meldinger i en 24-timers periode.

Du får denne meldingen når du overskrider den daglige grensen for meldinger. Nøyaktig hvor mange meldinger dette er, avhenger av følgende faktorer:

• Hvor mange meldinger du prøver å sende til fremmede per dag
  • Hvor mange meldinger du prøver å sende til venner per dag
  • Hvor mange unike mottakere du prøver å sende til per dag

Denne grensen er ment å forhindre uønskede meldinger til flere mottakere.