Xbox Live-meldinger på Xbox 360

Bruk tekst- eller talemeldinger til å chatte med venner fra konsollen eller datamaskinen.

Sende tekst- eller talemeldinger fra en Xbox 360-konsoll

1. Logg på Xbox Live.
  2. Trykk Xbox-knappen på kontrolleren.
  3. Velg Meldinger.
  4. Velg Opprett ny.
  5. Velg Melding.
  6. Velg en gamertag, eller velg Angi gamertag.
  7. Velg Legg til tekst eller Legg til tale.
  8. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du valgte Legg til tekst: Skriv meldingen. Du kan bruke tastaturet på skjermen eller et USB-tastatur som er koblet til USB-porten foran på konsollen.
    • Hvis du valgte Legg til tale: Spill inn en talemelding ved hjelp av hodesettet eller Kinect-sensoren.
      Obs! Når du har spilt inn talemeldingen, kan du høre gjennom meldingen før du sender den ved å trykke Play.
  9. Velg Send melding.

Sende tekstmeldinger fra en datamaskin

1. Gå til meldingssenteret for Xbox Live. Logg på med Microsoft-kontoen om nødvendig.
  2. Velg Ny melding.
  3. Velg vennene du vil sende en melding til, eller angi gamertagene, og velg deretter Legg til.
  4. Skriv inn meldingen, og velg deretter Send.

Obs!  Meldinger beholdes i opptil 30 dager. Etter dette slettes de automatisk.