My Pins-funksjonen på Xbox 360-dashbordet

Oversikt

Du kan feste favorittspillene, appene og innhold til My Pins-listen på Xbox-dashbordet. Du får da tilgang til alt innholdet du har festet, direkte fra dashbordet.

Opprette et feste

Det finnes mange måter å feste en app, et spill eller en nettside til My Pins-listen. En enkel måte er å opprette et feste direkte fra Recent-listen. Slik gjør du det:

1. Fra startsiden for Xbox velger du Recent.
  2. Merk et element du vil feste, og trykk X for å vise detaljer.
  3. Velg Pin to Home.

Du kan opprette et feste fra der du har tilgang til detaljer eller oversikt over innhold, for eksempel My Apps eller My Games.

Du kan også feste en kobling til en bestemt nettside i Internett Explorer. Slik gjør du det:

1. Gå til Apps, og velg deretter My Apps.
  2. Start Internet Explorer.
  3. Trykk Y for å åpne nettsenteret. Skriv inn en nettsideadresse, og velg deretter Done.
  4. Trykk Y på nytt, og velg favoritter-ikonet på adresselinjen.

Dette lagrer nettstedet til listen over favoritter. Alle Internet Explorer-favoritter er tilgjengelige i My Pins fra startsiden for Xbox.

Fjerne et feste eller flytte et feste til fremsiden

Du kan enten flytte et feste til fremsiden eller slette det. Slik gjør du det:

Fjerne et feste

1. Fra startsiden for Xbox velger du My Pins.
  2. Merk et feste, og trykk X.
  3. Velg Remove Pin.

Flytte et feste til fremsiden

1. Fra startsiden for Xbox velger du My Pins.
  2. Merk et feste, og trykk Y.