Xbox Live-partyer på Xbox 360

Oversikt

I et Xbox Live-party kan du invitere opptil sju personer som kan kommunisere på nett samtidig som de ser filmer eller spiller.

Obs!

• Du må være koblet til Xbox Live for å kunne bli med i et party. Hvis du vil ha hjelp til å koble til Xbox Live, kan du prøve løsningen for Xbox 360-tilkobling eller løsningen for første gangs tilkobling til Xbox 360.
  • Alle som ønsker å delta i et Xbox Live-party, må ha et Xbox Live Gold-medlemskap og enten et Xbox 360-hodesett eller en Kinect-sensor. Venner som ikke har et Xbox 360-hodesett eller en Kinect-sensor, kan ikke chatte, men de kan fortsatt høre på partyet på høyttalerne.
  • Du kan bare være med i ett party om gangen.
  • Et party kan være på opptil åtte personer. Når det maksimale antallet er nådd, må noen forlate partyet før en annen person kan bli med.
  • Hvis du ikke kan bli med i et Xbox Live-party, kan du se Feilsøke Xbox Live-partyer på Xbox 360 for å få mer hjelp.

På denne siden

Starte et party og invitere venner

Slik starter du et party:

Obs!  Hvis du vil ha informasjon om hvordan du finner og kontakter venner, kan du gå til Finne venner og koble til Xbox Live.

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Velg Party, og velg deretter Start a Party.
  3. Velg Invite Players to Party.
  4. Velg eller angi gamertagene for vennene du vil invitere til partyet. Du kan invitere opptil sju personer.
  5. Velg Send Invite.

Invitere et party til et spill

Du kan bruke partyer til å invitere en hel gruppe med personer til å spille et spill, i stedet for å invitere dem en etter en. Slik gjør du det:

1. Start et party ved hjelp av trinnene ovenfor.
  2. Velg et flerspillerspill.
  3. Trykk Guide-knappen i spillelobbyen – området der spillere venter på at et spill skal starte.
  4. Velg Party, og velg deretter Invite Party to Game. Følg instruksjonene på skjermen. Du kan invitere opptil sju personer.

Obs!  Når spillere blir med i spillet, bytter samtalen til spillechatkanalen automatisk. Hvis du vil bytte tilbake, kan du se "Bytte chatkanalen" nedenfor.

Bytte chatkanalen

Du kan bytte chatkanalene for å velge spillerne du vil snakke med.

Hvis du vil … Gjør du dette …
Bare snakke med spillere i spillet Trykk guideknappen, og velg deretter Party, Party Options, Chat Channel og Game Chat.
Bare snakke med medlemmer i partyet Trykk guideknappen, og velg Party, Party Options, Chat Channel og deretter Party Chat.
Dempe en enkeltperson Trykk guideknappen, og velg Party, spillerens gamertag og deretter Mute.