Ha på seg eller bruke en avatarartikkel du har kjøpt

Finne og ha på seg avatarartikkelen

Når du har kjøpt en avatarartikkel, blir du spurt om du vil ha den på deg. Hvis du velger Yes, vises artikkelen automatisk på avataren. Hvis du vil ha på deg artikkelen senere, går du til redigeringsprogrammet for avatar. Du kan også laste ned avatarartikkelen til konsollen, der du kan finne og ha på deg artikkelen. Slik gjør du det:

1. Velg profilen din på konsollen, og logg på.
  2. Gå til social, velg avataren din, og trykk A-knappen.
  3. Velg Customize Avatar.
  4. Velg Change My Style.

Programvare for Xbox 360-konsollen oppdateres regelmessig. Hvis du ikke har den siste oppdateringen, kan det hende at du ikke kan vise eller bruke en avatarartikkel. Du kan også finne ut om avatarartiklene krever oppdatering. Følg trinn 1–3 ovenfor, og hvis du blir bedt om å oppdatere avataren, følger du instruksjonene på skjermen.

Hvis du ikke ser eller ikke kan bruke en avatarartikkel, bruker du løsningene nedenfor.

Løsning 1: Kontrollere at du bruker riktig gamertag

Artikler i butikken for avatarer og avatar-premier er bare tilgjengelige for gamertagen du brukte til å kjøpe eller låse opp artikkelen med. Hvis du vil bruke en kjøpt avatarartikkel med en annen gamertag, må du kjøpe eller låse opp artikkelen med denne gamertagen også.

Frakoblede gamertager (gamertager som ikke er fra Xbox Live) kan ikke bruke artikler fra Avatar Store.

Løsning 2: Last ned artikkelen på nytt

Prøv å laste ned avatarartikkelen igjen fra nedlastingshistorikken. Se Laste ned innhold på nytt fra Xbox Live.

Løsning 3: Se om avatarartikkelen er synlig i Dashbord

Enkelte spill har kanskje ikke støtte for visse avatarartikler, for eksempel rekvisitter. Du kan finne ut om problemet er relatert til spillet, ved å vise avataren på Xbox-dashbord. Hvis artikkelen virker på Dashbord, men ikke i spillet, kan det hende at spiller ikke støtter avatarartikler.

Løsning 4: Endre kroppstypen eller kjønnet til avataren

Enkelte artikler og avatar-premier i Avatar Store er bare tilgjengelige for én enkelt kroppstype eller et bestemt kjønn. Enkelte premier finnes både i en mannlig og kvinnelig versjon, som kan være forskjellige. Hvis du endret kroppstypen eller kjønnet til avataren, kan det hende at tidligere kjøpte avatarartikler eller ulåste premier ikke lenger er tilgjengelige.