Angi Xbox Live-signaler på Xbox 360

Fortelle venner hvilket spill du spiller eller vil spille

Du kan opprette et Xbox Live-signal på Xbox 360 for å fortelle vennene dine på Xbox Live og sosiale nettverk hvilke spill du spiller, eller hvilke spill du har lyst til å spille på Xbox Live. Du kan for eksempel sende ut et signal for å la vennene dine få vite at du er interessert i å spille Halo, mens du ser på TV på konsollen. Signalet gjør at vennene dine vet at de kan spørre deg om å bli med og spille det spillet du har merket, uansett hva du holder på med.

Angi et signal

Det er enkelt å la vennene dine få vite hvilket spill du vil spille. Slik gjør du det:

1. Trykk guideknappen  på håndkontrolleren.
  2. Gå til Beacons & Activity.
  3. Velg Set Beacon i My Beacons-fanen (lengst til venstre).
  4. Velg spillet du vil spille, fra spillerloggen.

Obs!  Du kan bare angi signaler for spill du har spilt.

5. Signalene deles med alle vennene dine på Xbox Live, men du kan også dele på Facebook ved å velge Share to social networks.
  6. Rediger kommentaren for signalet hvis du vil.
  7. Velg Set Beacon.

Obs!  Hvis du ikke har delt noe på Facebook fra konsollen tidligere, blir du bedt å om å angi påloggingsinformasjonen til Facebook.

Skjermen Share on Facebook, der alternativet Share er uthevet for å bekrefte

Nå kan vennene dine se hvilke spill du er interessert i å spille. Du kan ha tre aktive signaler samtidig.

Vise signaler

Friends-visningen på social-skjermen viser signalene til vennene dine.

Du kan vise venners signaler direkte i vennevisningen. Når du har valgt en venn og signalsymbolet vises ved siden av spilltittelen, vet du at de har angitt et signal og vil spille. I tillegg får du en melding når du starter et spill, om at én eller flere påloggede venner vil spille dette spillet. Da kan du invitere dem til å spille med deg.

Fjerne et signal

Du kan når som helst fjerne et signal du har angitt. Slik gjør du det:

1. Trykk guideknappen  på håndkontrolleren.
  2. Gå til Beacons & Activity.
  3. Velg signalet du vil fjerne, i My Beacons-fanen (lengst til venstre), og velg deretter Remove Beacon.

Feilsøke signaler

Hvis du vil ha informasjon om feilsøking, kan du se Feilmeldinger i forbindelse med Xbox Live-signal.