Sosial arena på Xbox Live

Har du en Xbox 360 og lyst til å koble til andre spillere? Tilkobling er morsomt og enkelt på Xbox Live. Du kan være med i og være vert for partyer, invitere venner til å spille spill, chatte med venner og mye mer. Denne siden forteller deg hvordan.

Finne venner og spille spill med venner

Xbox Live er et flott sted for å koble til venner og få nye venner. Du kan chatte, blir med på spillerarrangementer og dele bilder.

La oss begynne med å finne ut hvordan du finner venner og kobler til dem ved å sende en venneinvitasjon eller starte et party.

Finne venner og koble til Xbox Live

Social-fanen på Xbox 360-dashbordet

Finn ut hvordan du finner og holder kontakten med venner på Xbox Live. Finn ut hvordan du sender en venneinvitasjon, starter et party, fjerner en venn og mye mer.

Sosialt på Xbox Live

Skjermen Video Kinect på Xbox Live.

Med Xbox Live-meldinger, -chat og -partyer kan du kommunisere med venner og andre spillere. Finn ut hvordan du aktiverer chat, og hvilket tilbehør du trenger.

Du kan også bruke Xbox Live-signaler til å koble til venner og andre spillere. Signaler brukes til å fortelle venner og andre spillere når du spiller, og hvilke spill du vil spille.

Angi og feilsøke Xbox Live-signaler

Xbox Live-signalsymbol

Bruk Xbox Live-signaler til å fortelle vennene dine hvilke spill du spiller, eller hvilke spill du har lyst til å spille på Xbox Live.

Hvis du har en Kinect-sensor, kan du bruke den til å ta bilder og spille inn videoer og deretter dele de gode øyeblikkene med venner og familie. Det er en flott måte å holde kontakten på. Slik deler du bilder og videoer ved å bruke Kinect-sensoren:

Dele eller slette Kinect-bilder og -videoer

Bilde av en Kinect-sensor for Xbox 360

Finn ut hvordan du tar bilder og spiller inn videoer med Kinect-sensoren og deler dem med venner og familie. Finn også ut hvordan du kan slette bilder og videoer fra Kinect.

Sosiale apper gjør det enkelt

Ser du etter en app der du kan koble til? Vi har det du trenger. Du kan surfe på nettet, vise frem en spesiallaget Ford Mustang eller til og med bestille pizza til deg og vennene dine!

Apper: alle apper

Finn Xbox Live-apper du kan bruke til å koble til og kommunisere med venner.

Bidra til å beskytte familien og personvernet

Personvernet til familien på Internett er viktig. Hvis du er bekymret for personvern på Internett, har vi noen forslag til deg.

Innstillinger for nettsikkerhet og personvern for Xbox 360

En Xbox Live-avatar foran innstillingsikonet på Xbox Live som vises på en TV
Finn ut hvordan du beskytter personvernet og familien ved å administrere innstillingene for personvern på Internett og sikkerhet på Xbox.

Feilsøke problemer

Hvis du har problemer, har vi løsningene. Finn ut hvordan du løser problemer med Xbox Live-partyer og Xbox Live-chat.

Finn ut hvordan du løser problemer med Xbox Live-partyer og Xbox Live-chat

To barn som spiller på Xbox 360, der en Facebook-logo vises i øvre venstre hjørne av bildet
Hvis du har problemer med partyer eller chat, har vi løsningene. Finn ut hvordan du løser problemer med Xbox Live-partyer og Xbox Live-chat.