Feilsøke talesøk for Bing på Xbox 360

Her er en del ting du kan prøve hvis talesøk for Bing ikke finner søkeordene du bruker.

Se først i øvre høyre hjørne på resultatsiden der det står "Searching for ...". Dette er det som talesøk for Bing trodde du sa.

Det kan være flere grunner til at talesøk for Bing ikke forstår deg:

Det er for mye bakgrunnsstøy i rommet

Prøv om mulig å redusere mengden bakgrunnsstøy i rommet. Det kan hjelpe å flytte sensoren til et sted der den kan høre deg bedre.

Du må kanskje kjøre lydkalibreringen på nytt for Kinect-sensoren

Kinect-lydkalibrering kan bidra til å kalibrer og finjustere mikrofonen for Kinect-sensoren etter rommet. Prøv å bruke Kinect-lydfeilsøkingen. Slik gjør du det:

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Innstillinger.
  3. Velg Kinect-feilsøking.
  4. Velg Lyd.
  5. Følg instruksjonene på skjermen.

Du må snakke høyere eller tydeligere

Prøv å snakke sakte, høyt og med tydelig stemme når du bruker talesøk for Bing.

Kinect har kanskje problemer med å gjenkjenne en dialekt eller enkelte ord. Hvis søkeresultatet fortsatt ikke returneres som det skal, kan du prøve å bruke et tekstsøk.

Sensoren er plassert på et sted som forstyrrer mikrofonen

Det er kanskje objekter eller elektronikk i nærheten som forstyrrer mikrofonen, avhengig av hvor Kinect-sensoren er plassert.

• Ikke plasser Kinect-sensoren oppå en høyttaler eller et annet objekt som lager lyd eller vibrerer.
  • Ikke plasser sensoren oppå en annen elektronisk enhet. En enhet med kjølevifte kan forstyrre mikrofonen.
  • Ikke blokker mikrofonene på Kinect-sensoren. Det er flere mikrofoner langs bunnen foran på Kinect-sensoren.

Søkeordet er for komplisert

Noen lange eller kompliserte søkeord kan være vanskelige å gjenkjenne for talesøk for Bing. Prøv et kortere eller enklere søk, og se om det samme problemet oppstår. Hvis søkeordet fortsatt ikke blir gjenkjent, kan du prøve å søke med tastaturet på skjermen eller minitastaturet.