Feilsøke Xbox Live-partyer på Xbox 360

Du kan starte et Xbox Live-party på Xbox 360-konsollen og invitere opptil sju venner for å se en film, spille et spill eller bare chatte på nettet. Party-appen bruker et node-til-node-nettverkssystem for å koble konsollen til dine venners konsoller, og for å finne årsaken til problemet er det derfor viktig å vite hvordan det lokale nettverket du bruker, er konfigurert.

Hvis du har problemer med et Xbox Live-party, kan du prøve løsningene nedenfor.

På denne siden

Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-01-20T20:25:14.2581149+00:00

Kontroller at konsollen er riktig konfigurert for Xbox Live-partyer

Du trenger følgende for å bli med i eller være vert for et party:

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Xbox Live-partyer på Xbox 360.

Hvis du ikke kan høre eller snakke med noen i et party

Hvis du eller vennene dine ikke kan høre alle på et Xbox Live-party, kan du se Feilsøke problemer med Xbox Live-chat på Xbox 360.

Hvis Xbox Live-spilling går tregt

Hvis spillet går tregt i Xbox Live-partyet, kan du prøve løsningen for treg ytelse for Xbox 360.

Hvis du ikke kan bli med på et party

Hvis du har problemer med å bli med i et Xbox Live-party, kan det hende at noen i partyet har et NAT-problem (Network Address Translation). Finn ut dette ved å få alle i partyet til å teste Xbox Live-tilkoblingen. Slik gjør du det:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren, gå til Settings, og velg System Settings.
  2. Velg Network Settings.
System Settings-skjermen, der alternativet Network Settings er uthevet
  1. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket (hvis du blir bedt om å gjøre det).
  2. Velg Test Xbox Live Connection.
Network Settings-skjermen, der alternativet Test Xbox Live Connection er uthevet
  1. Hvis du er logget på en profil, velger du Yes når du blir varslet om at alle blir logget av i forbindelse med en nettverkstest, og deretter velger du Continue.

Det vises en NAT-advarsel som et gult utropstegn:

Resultatskjermen for Test Xbox Live Connection, der et gult utropstegn angir en NAT-advarsel

Hvis noen i partyet ser en NAT-advarsel, ber du denne personen om å følge fremgangsmåten i Løsning for NAT-feil for Xbox 360.

Prøv løsningen for feil på tilkobling til Xbox 360

Hvis du ser andre typer feil når du tester nettverkstilkoblingen, kan du følge fremgangsmåten i Løsning for feil på tilkobling av Xbox 360.